Brandövning

Räddningstjänsten tränar.

Det finns brandövningar och så finns det brandövningar :) Här får jag vara med när räddningstjänsten tränar och det är varmt, väldigt varmt. Den främre brandmannen vänder sig plötsligt om och ropar att vi måste backa. Jag tycker väll att vi kan ta några bilder till men så blir det inte… När vi kommer ut ser jag att visiret på den främre killens hjälm har börjat smälta och pigmentet på hans skyddskläder har bränts bort. Dom är gråvita. Tur att jag inte var lika envis den dagen som jag annars kan vara…  Foto Mikael Wallerstedt

Det finns brandövningar och så finns det brandövningar :) Här får jag vara med när räddningstjänsten tränar och det är varmt, väldigt varmt. Den främre brandmannen vänder sig plötsligt om och ropar att vi måste backa. Jag tycker väll att vi kan ta några bilder till men så blir det inte… När vi kommer ut ser jag att visiret på den främre killens hjälm har börjat smälta och pigmentet på hans skyddskläder har bränts bort. Dom är gråvita. Tur att jag inte var lika envis den dagen som jag annars kan vara…

Foto Mikael Wallerstedt

Jag arbetar som fotograf i Uppsala, Sverige.